پژوهشگران با بهره‌گیری از یک دستگاه پوشیدنی تصویربرداری مغز موفق به بررسی واکنش نوزادان به رویدادهای مختلف شدند.

"استفاده از دستگاه پوشیدنی تصویربرداری برای بررسی واکنش‌های مغزی نوزادان"

به گزارش سللامت نویز به نقل از ایرنا از وبگاه مدیکال اکسپرس، محققان کالج دانشگاهی لندن و کالج بیرکبک در انگلیس در پژوهشی نوین از فناوری جدیدی استفاده کرده‌اند که با تابش امواج نور بی‌خطر، فعالیت‌های مغزی نوزادان را بررسی می‌کند. این دستگاه، که مانند یک کلاه عمل می‌کند، تصاویری بی‌سابقه از عملکردهای مغز از جمله شنوایی، بینایی و پردازش شناختی ارائه می‌دهد.

این دستگاه پوشیدنی نشان داد که در ناحیه قشر پیش‌پیشانی مغز، که مسئول پردازش احساسات در پاسخ به محرک‌های اجتماعی است، فعالیتی غیرمنتظره رخ می‌دهد. همچنین مشخص شد که نوزادان از پنج ماهگی شروع به پردازش رویدادهای اجتماعی می‌کنند.

این فناوری جدید توانایی اندازه‌گیری فعالیت‌های عصبی در سطح بیرونی مغز نوزادان را دارد. در حالی که نسخه‌های قبلی این دستگاه تنها قادر به بررسی یک یا دو بخش مغز بودند، نسخه جدید به بررسی ارتباط میان بخش‌های مختلف مغز می‌پردازد و می‌تواند به روشن کردن علت‌های رشد عصبی طبیعی و غیرطبیعی در مراحل ابتدایی زندگی کمک کند.

پژوهشگران امیدوارند این فناوری به کشف علل بروز بیماری‌هایی همچون اوتیسم، نارساخوانی و اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی کمک کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha